![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
Mam takie nietypowe pytanie (prosbe)... Otoz poszukuje czegos w rodzaju opisu, charakterystyki tematu CMSow (cos generalnie bardzo ogólnego). Jakas geneza powstania, ludzie ktorzy to stworzyli itp. Taka historia gatunku ![]() Piszę pracę nt. CMSa... tzn robie własnegoi go opisuję, ale poprostu potrzebuję na wstęp troche takich ogólnych informacji zeby to ladnie wygladalo. Bardzo goraco prosze o jaks pomoc pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Jesli interesuje cie konkretny cms - to rzuc okiem na nowosci z wyd.Helion jesli zas historie cms (po polsku) - to muisz poczekac az wyd. wyda w 2007 roku ksiazke "CMS. Jak szybko i łatwo stworzyć stronę WWW i zarządzać nią" - rozdzial 2 - jest w calosci poswiecony historii, budowie cms, rodzajom etc. http://helion.pl/wprzygot.htm p.s. aktualnie dysponuje materiałami ale tylko w j.angielskim p.s. II co konkretnie potrzebujesz i na kiedy, i ..za $? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2007 Skąd: Mszczonów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja tez bym byl tym zainteresowany, wchodzi to jeszcze w gre??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma problemu:
Wchodzimy na strone Helion.pl szukamy tytułu: CMS. Jak szybko i łatwo stworzyć stronę WWW i zarządzać nią Klikamy na koszyk i .... za 1-2 dni mamy full informacji -serio, polecam bardzo dobra ksiażka, duzo ciekawych informacji, definicji, podziałów etc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Ostatnio też mnie zainteresowała tematyka systemów CMS, jednak troszke na głębszym poziomie. Dziś kupiłem książkę "CMS. Jak szybko i łatwo stworzyć stronę WWW i zarządzać nią", jak przyjdzie to podziele się wrażeniami. Pozdrawiam Darektbg -------------------- skocz.org - system skracania linków
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:06 |