![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mały problem chciałbym zapisac w pliku wszystkie dane jakie posiadam w mojej bazie,niestety gdy wywołuje ję pętla w zmiennej ,pętla zamiast sie wykonac zapisuje sie dpliku w niezmienionej postaci.Jak to rozwiązać oto kod
Pozatym czy można przekazac za pomocą header do tego pliku coś takiego
Aby przeglądarka poprawenie interpretowała ten plik. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba nie do końca rozumie,mam wstawic phpa w phpie? czy zakończyc w pewnym momencie zapisywanie tak ?> i potem znowu otworzyc znacznik phpa? ja będe w niektorych momentach chciał tylko pobierać dane z bazy
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Cytat ."while ($rekord = mysql_fetch_assoc($wynik)){ <news> "."\n\r" ."<data>"."\n\r" ."<b>"."$data"."</b>"."\n\r" ."</data>"."\n\r" .'<tresc>'.$tresc.'</tresc>'."\n\r" .'</news>'."n\r" ."}" ."\n\r" .'</newsy>'."n\r" .'</aktualnosci>'."n\r"; ; Weź to wywal i napisz raz jeszcze, bo jak doczytałem, to mało ataku serca nie dostałem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) P
Zdrówka |
|
|
![]()
|
|
Słuchaj dalej się nie rozumiemy ja nie chcę wszystkiego ściagąć z bazy danych jak by to zrobił tak jak Ty to bym dostał coś takiego
i.t.d zmienna xml nie moze być w pętli, tylko to zmienna ma być w pętli inne formatowanie tu nie nie da.To co napisałeś to tylko poprawki kosmetyczne Ja chce dostać np.
więc nie mogę dać pętli przed all bo bym dostał <all><dane><ziema></dane></all> Rozumiesz? |
|
|
![]()
|
|
Przecież ująłem pojedyńczą daną w pętli. Tam jest operator .=
Masz zatem postać PREFIX-CIAŁO-POSTFIX -tylko CIAŁO jest wykonywane w pętli. Reszta nie. Inaczej: np
Prościej chyba nie można, ale może się mylę... Pozdrawiam. Ten post edytował Cysiaczek 25.08.2006, 17:51:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 01:38 |