![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich.
Mam problem borykam sie z nim już od okolo miesiąca, otóż chcę zrobić system logowani na stronę połaczony z bazą użytkowników forum, nie wiem kompletnie jak sie do tego zabrać! W temacie php można powiedzieć jestem kompletnie zielony albo seledynowy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) Prosiłbym o kontakt na GG: 4737480 by można było dogłębniej tą sprawe wejść. Ale chodzi o to by: Na stronie www.kisztof.forall.pl/eng po prawej stronie mam zrobiony -fajne graficznie (niby) logowanie nie moge sobie poradzić naprawde! chodzi o to by: -Logowanie opierało się na użytkownikach forum (PHPbb) po zalogowaniu żeby znikał przycisk "log In", "registration", oraz miejsca na login i hasło, zamiast tego pojawiało sie "Witaj NICK jesteś zalogowany" -rejestracja to poprostu link do rejestracji tej forumowej -no i jeszcze pare takich bzdur ale to już taki picowanko Najważniejsze dla mnie jest by bralo to userów z forum! Proszę o wszelkiego HELPa na GG: 4737480 Szukałem wszędzie!!!! I znaleść nie mogłem jak połączyć logowanie z logowaniem na forum! Ja nigdy nie proszę o głupoty! Strona to www.kisztof.forall.pl (ciągle w przygotowaniu) Za HELPa z góry bardzo dziękuje!!!! ale to bardzo!!!!!! Ale tu są noby na webhelp.pl mi pomogli!!!! All co chcialem jest tutaj! http://www.phpbb2.pl/forum/viewtopic.php?t...ight=integracja |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Prosiłbym o kontakt na GG: 4737480 by można było dogłębniej tą sprawe wejść. Takie oferty to tylko na gielde ofert. PRzenosze
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 51 Dołączył: 4.02.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mógłbym się tego zadania podjąć, gdyż integrowałem już różne fora (phpbb, ibf, smf) z stronami. Podejmę się jedynie za niewielkim wynagrodzeniem, jeśli Ci to odpowiada to zapraszam na gg: xxxxxxx (niewidoczny)
Ten post edytował -=Peter=- 7.02.2008, 21:44:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 06:49 |