![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 328 Pomógł: 3 Dołączył: 10.07.2016 Skąd: UK-raine Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzień dobry przedszkolakom,
Dawno się nie odzywałem, dzisiaj jednak, postanowiłem się odezwać i być może znaleźć sposób na mój problem: otóż zapragnąłem dynamicznie woparciu o zawartość strony budować element tylu <select> więc od razu pomyślałęm jQuery, selector, loop i gotowe ale nieoczekiwanie zamiast elementu dostałem błąd o treści " ... Uncaught TypeError: Cannot use 'in' operator to search for 'length' in div[name^=abc] ..." mój jQuery kod:
Co skopałem albo jak powinienem to zrobić żeby mi zbudowało element którego potrzebuje ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Jquery.each() wymaga tablicy a ty mu dajesz tekst... PRzeciez komunikat bledy wyraznie o tym mowi
Nie jQuery.each('div[name^='+brand+']' a: jQuery.each(jQuery('div[name^='+brand+']') Albo lepiej: jQuery('div[name^='+brand+']').each(....) -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 328 Pomógł: 3 Dołączył: 10.07.2016 Skąd: UK-raine Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Bardziej tak:
.each(function(element){ i wowczas pod element masz aktualny element tablicy. Manual nie gryzie ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Super dzięki za super szybką odpowiedź, działa jak należy
![]() .... wyedytowałem zły post ![]() Ten post edytował phpamator 15.06.2017, 10:56:13 |
|
|
![]()
|
|
Cytat mógłby kolega rozjaśnić przykładem ? A teraz zglupialem... co rozjasnic? Przeciez poprawilem ci kod i podalem przyklad. Napisales ze dziala. To co mam jeszcze rozjasniac? ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Sorry nospor
![]() Ten post edytował phpamator 15.06.2017, 10:57:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:43 |