![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wszystkich.
mam taki problemik. chce zapisac te zmienne ($TYTUL, $TRESCK, $TRESCR, $TRESCP, $TRESCU, $TRESCI;) do plików (list, kx, rx, px, ux i ix), jak wyświetle te zmienne to wszystko jest ok, ale podczas zapisywania funkcja twoży pliki tylko, że są one pustez wyjątkiem pliku "k" przyjmuje on wortości z $TRESCU, która powinna być w pliku "u". oto funkcja do zapisywania, prosze o pomoc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a to Ci dziala? pozatym zastanawia mnie dlaczego najpierw wczytujesz plik newsdata/list, a potem zapiszujesz... sprawdz czy fopen zwrocil blad, sprawdz czy fputs zwrocil blad, skup sie na jednym przykladzie fputs... a jak zacznie dzialac to dodaj reszte, usuwaj poprzez komentarze kod, ktory Ci nie potrzebny... dzieki temu znajdziesz w koncu blad Ten post edytował sf 19.07.2004, 18:25:45 -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(sf @ 2004-07-19 17:23:51)
tak to dzala a jeżeli chodzi newsdata/list, w tym pliku dopisuje sie tytuł i id. id jest potem dopisywane do nazwy pliku (czyli jak jest plik o nazwie "k" to następny bedzie "k1" i tak dalej |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:39 |