![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może to nie jest to temat związany z php ale zawsze nurtowała mnie postawa innych programistów. Czy uprawiacie jakiś inny sport poza wyczynowym piciem kawy:) ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem jeszcze jakims doswiadczonym programista, narazie jestem tylko uczniem, aczkolwiek co nieco umiem napisac. Jak prawie kazdy Litwin w Puńsku
![]() -------------------- If You don't believe in Yourself, no one else will.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...a ja się bawię trochę w tenisa, czasem też piłkę nożną. Mimo wszystko
szybkościowe wciskanie klawiszy zajmuje za dużo czasu w porównaniu z innymi sportami, ale ciężko to zmienić. -------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Ja preferuje wyczynowy sen. CHyba że mam urlop, co podobno raz do roku się zdarza, wtedy pływam i inne rzeczy robię. Ale tylko dla własnej przyjemności.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja lubie pograc w kosza, pojezdzic na rowerze oraz poplywac, natomiast po pracy aby sie troche odestresowac chodze nieraz na silownie ale to chyba nie mozna nazwac sportem
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja osobiście uprawiam sport profecjonalne. Gram w taka grę zespołową zwaną: UNIHOKEJ. Pewnie nie wiecie co to jest (prawie nikt nie wie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ja osobiście uprawiam sport profecjonalne. Gram w taka grę zespołową zwaną: UNIHOKEJ. Pewnie nie wiecie co to jest (prawie nikt nie wie
![]() ![]() coz unihokej ![]() ![]() inna sprawa. nie jestem programista tylko 'sympatykiem' programowania. robie to dla zabawy choc czasami wpadnie pare 'tauzenow' za jakis proojekt ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ja osobiście uprawiam sport profecjonalne. Gram w taka grę zespołową zwaną: UNIHOKEJ. Pewnie nie wiecie co to jest (prawie nikt nie wie
![]() ![]() Czy unihockej to taka wersja hokeja na trawie? Zgaduję, więc proszę się nie śmiać. -------------------- Tomasz Wasiluk
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dales teraz hyper popalic
![]() |
|
|
![]()
|
|
Zawsze lubiłem bawić się ogniem
![]() Bardziej przypadła mi do gustu nazwa "floorball" określająca ten sport. -------------------- Tomasz Wasiluk
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sporcik to podstawa :wink: kiedys mialem tylko taki okres czasu ze przez prawie 6 miechow po 18h przed komputerem siedzialem ..a teraz to tylko w pracy przy kompie siedze
..a co do sportow to rowerek,silownia no i moja pasja ...jazda samochodem(...oczywiscie nie po zakupy) :wink: -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sportem zainteresowałem sie znacznie w czesniej niż programowaniem. I choć w żadnej dziedzinie nie jestem mistrzem to obie rzeczy przynoszą mi nie samowitą radosc
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat coz unihokej
![]() ![]() C o t o ma znaczyć? ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat coz unihokej ![]() ![]() C o t o ma znaczyć? ![]() ![]() 1. pochodze z nowego targu 2. moja firma (rodzinna) czasami sponsoruje szarotke nowy targ 3. prezes szarotki mieszka na przeciwko mojej siostry wystarczy ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
ehh Szarotka jest najlepsza
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat ...jazda samochodem(...oczywiscie nie po zakupy) :wink:
a czym dysponujesz ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja proponuje dwa kolka: kolarstwo gorskie, downhill, crosscountry, ...
Zeby szlo nie tylko w nogi, ale zostalo cos w glowie i rekach: karate kyokushin i inne sporty walki ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
MTB+Narty. Czasami dochodzi tenis, pilka nozna a i w brydza lubie popic ups...pograc
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2002 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
choć nigdy w unihokeja nie grałem, to słyszałem o tym dużo, mój brat na studiach często w to grał.
ja akurat gram w amatorsko (a nawet bardzo amatorsko :wink:) w siatkówkę, 2 razy w tygodniu po 2 godziny; super sprawa pod warunkiem że jeszcze kilka osób ma o tym pojęcie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie, zapomnieliscie jeszcze o jednym hobby (dla niektorych sporcie amatorskim/wyczynowym) - kobietach ...
![]() ... i wszystkim co sie z nimi wiaze ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 12:58 |