![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Z kad wydzierzawic lacze w Krakowie do sieci osiedlowej ?
Chodzi mi o jakies lacze 1mb lub 2mb... nie zadrogie! A tak wogole to ma ktos z was dialoga 2mb? Jak to chodzi ? Czesto sie psuje ? ....Szkoda ze w krakowie nie ma Dialoga! -------------------- Gadu-gadu: 384665
Tlen: szelcio@tlen.pl Site: www.szelcio.prv.pl Mail: szelcio@poczta.fm |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
np ZAX .
Ja mam na 39 osob lacze 1,2 mb/s i chodzi bardzo fajnie , serio . A abonament place 35 zl . -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ale ZAX to jest jakas siec osiedlowa czy ktos od kogo mozna wydzierzawic lacze ?
Moglbys podac stronke ? -------------------- Gadu-gadu: 384665
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ZAX oferuje lacza , ja jestem w innej sieci , ale lacze mamy od zaxa.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Podaj mi strone tego Zax'a !
Macie cos jeszcze ciekawego ? -------------------- Gadu-gadu: 384665
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Podaj mi strone tego Zax'a !
Tak sobie mysle: zamiast czekac, az On Tobie poda, nie lepiej bylo wpisac: http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...ukaj&lr=lang_pl ? Amok... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 23.06.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Glowna siedzibe maja nad Biedronką obok kościoła Arka na os Jagielońskim, a adres stronki to www.zax.pl mają łącza Futuro i Polpak całkiem nieźle chodzi
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:41 |