![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem chciałbym usunąć gry z listy do dodania na listę serwerów chciałbym by został tylko halflife steam i halflife won, próbował sam coś zrobić ale psuła się cała lista :/ oto plik : http://www.wrzucaj.com/432481 odświeżam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jeśli uważasz, że każdy będzie specjalnie dla Ciebie ściągał i sprawdzał, to się mylisz. Są nopastie, masz bbcode, to korzystaj.
I nie podbijaj, tylko ułatw nam zadanie. To TOBIE zależy na rozwiązaniu problemu, nie nam. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale za długi ten kod i nie mogłem go dodać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Przeczytałeś mojego posta uważnie? NOPASTE.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 12:26 |