![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja wiedza PHP nie jest zbyt rozległa i mimo długotrwałych poszukiwań nie udało mi sie odnaleźć rozwiązania problemu.
Mam nastepujący fragment kodu (połączenie z bazą zainicjowane, tabela wybrana, zmienna $nick zdefiniowana):
Wszystko niby ładnie pięknie, ale przy uruchomieniu skryptu dostaję: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in XXX on line 26 (linia 26 to ta, gdzie rozpoczyna się foreach() ). Wyczytałem, że jest to spowodowane nietablicowym argumentem "mysql_fetch_assoc($ind)", jednak przy użyciu print_r() otrzymuje coś takiego: Cytat Array ( [id] => 1 [nick] => muskalek [name] => bugabuga [date] => 2010-01-15 [setby] => muskalek [link] => aaa ) Jak juz pisałem, mimo długich poszukiwań problem pozostaje nierozwiązany... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 781 Pomógł: 256 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz niby ładnie działa ale nie pokazuje rekordu który zapytanie zwraca jako pierwszy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:30 |