![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował voxior 28.11.2009, 21:51:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wrzuć to w bb-code bo przecież się czytać nie da.
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no juz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
aha, wrzuc to w
Kod [php][/php] sam kod Ten post edytował Wicepsik 28.11.2009, 13:41:52 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
po 1 gdzie to wrzucić po 2 jak dałem na sam początek i sam koniec nie to jest nadal to samo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak nie potrafisz opanować sztuki umieszczania czegoś w bb-code to lepiej za programowanie się nie zabieraj.
|
|
![]()
|
|
Jeżeli coś zaczynam mam prawo się mylić i jeżeli masz tak zamiar dopowiadać to raczej się zamknij
|
|
|
![]()
|
|
Jeżeli coś zaczynam mam prawo się mylić i jeżeli masz tak zamiar dopowiadać to raczej się zamknij Czytanie ze zrozumieniem, to podstawy prawda? Ja do Ciebie się grzecznie odnoszę więc i Ciebie się to tyczy. Masz to wrzucić w znaczniki bb-code, które podał wicepsik a nie w znaczniki pogrubienia. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
|
|
![]()
|
|
wrzuciłem
|
|
|
![]()
|
|
Nie masz drugiego inputa o nazwie imie a skrypt tego wymaga z tego co widzę.
|
|
![]()
|
|
prosił bym by mi to zrobić bo ja tego całego nie napisałem, ja tylko html i troszkę php, więc prosił bym by poprawić
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Troche chęci od siebie, jak nie będziesz czegoś rozumiał to odpiszę. Ale na gotowca nie licz
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Po prostu tego nie umiem 2 dni temu zacząłem się uczyć html a php to dla mnie kosmos
|
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
szkoda ale nadal wyskakuje to samo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Nazewnictwo pól... Raz tresc, innym razem tekst... Zdecydujcie się na coś w końcu
![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 2 Dołączył: 10.11.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
moge Ci to zrobic... pytanie za ile?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 5 Dołączył: 22.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat To Rousseau powiedział, że wiedza powinna być darmowa. Nienawidzę Rousseau – był najgorszym z filozofów, romantykiem, który mówił rzeczy, jakie wszyscy mniej uprzywilejowani od niego chcieli usłyszeć. Dlaczego informacja ma być za darmo, kto tak powiedział? Jeśli coś wiem, to prawdopodobnie będę się chciał nią z kimś podzielić. Ale innym mogę chcieć tę samą wiedzę sprzedać. A mogę kontrolować informację tylko tak długo, jak długo jestem jednym, który ją posiada. Oczywiście są przykłady bezpłatnej wymiany wiedzy, jak Wikipedia. Sam jestem Wikipedystą i piszę do niej hasła, ale to wiedza którą możesz znaleźć gdzie indziej, zebranie jej w jednym miejscu jest po prostu wygodne. Wyprodukowanie dobrej treści nie jest tanie. A informacja nie jest wolna i nie widzę powodu, dla którego miałaby być. http://pl.wikiquote.org/wiki/Alexander_Bard nawiązując do wypowiedzi qwerty1440. Inna sprawa by Ci pomóc, wytłumaczyć, nauczyć, inna by zrobić za Ciebie robotę. Chyba że admini założą subdomenę wolontariat.php.pl ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 2 Dołączył: 10.11.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
http://pl.wikiquote.org/wiki/Alexander_Bard nawiązując do wypowiedzi qwerty1440. Inna sprawa by Ci pomóc, wytłumaczyć, nauczyć, inna by zrobić za Ciebie robotę. Chyba że admini założą subdomenę wolontariat.php.pl ![]() informacja != praca |
|
|
![]()
|
|
teraz mam problem, dosyć denerwujący bo już wszystko skończone. Wyskakuje mi "Nie udało się wysłać wiadomości" i nie wiem co zrobić sprawdzałem ale jakoś nie mogę wyszukać błędu. Może ktoś pomóc?
|
|
|
![]()
|
|
Działasz na swoim komputerze i pewnie nie masz serwera smtp. Ew. hosting go nie udostępnia.
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 30 Dołączył: 11.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam dla Ciebie radę jako ktoś kto kiedyś tez był początkujący - nie porywaj się z motyką na słońce, lepiej samemu zrozumieć jak działa jakaś strona i z mozołem się wszystkiego nauczyć (a to zajmuje niestety trochę czasu, ale nie od razu Kraków zbudowano ;-) ), niż próbowac uzywacz czegoś co jest dla Ciebie "czarnym pudełkiem", tak jak dla wielu osób komputer...
spróbuj uzyc klasy PHPMailer z włączonym SMTP ;-) -------------------- http://www.piotr94.net21.pl/ - wykonanie stron i serwisów internetowych
Jeśli moje wypowiedzi były dla Ciebie pomocne, kliknij "Pomógł" i odwdzięcz się ;) |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 2 Dołączył: 14.08.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolega wyżej Ma racje.. Ja jak zaczynałem tez wszystko na raz chciałem.
![]() Mam tu ciekawą książkę i PHP i MySQL. w paczce masz przykłady na nich najwięcej ja się nauczyłem. ;p [zmoderowano] Co to jest ten BATMAN? Ten post edytował korey 1.12.2009, 09:42:15
Powód edycji: [batman]: jeszcze raz taki numer i będzie warn.
-------------------- ”Jestem nędzarzem, mam tylko marzenia.
Rozsyłam je u twych stóp, Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po mych marzeniach„ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 2 Dołączył: 14.08.2009 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyobraź sobie że mam te książkę i nie życzę sobie byś mówił do mnie "złodziej"..
-------------------- ”Jestem nędzarzem, mam tylko marzenia.
Rozsyłam je u twych stóp, Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po mych marzeniach„ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:53 |