![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mam pytanie jak zrobic takie cos, aby np artykul mozna bylo przeczytac dopiero po kliknieciu na reklame??
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 302 Pomógł: 18 Dołączył: 10.03.2008 Skąd: Dębno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Java script. Tak zrobić że jak kliknie w jeden button uaktywnia się ten do wejścia na strone.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ewentualnie może zdarznie onClick?
-------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Moze mi ktos napisac kod, bo nie umiem tego zrobic;/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
znowu prosisz o gotowca znowu w przedszkolu a nie w giełdzie...
byś się już nauczył zamiast prosić . |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 25 Dołączył: 27.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <a href="pilnie-strzezony-artykul.html" onclick=" if (agree=confirm('Czy kliknąłeś już w reklamy?')) { window.location.href ='pilnie-strzezony-artykul.html'; } else { alert('no to kliknij.'); return false } ">Wejdź</a> za free co najwyżej takie zabezpieczenie napisałem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
~Michalo1994, dostałeś już raz moderkę...
Chcesz gotowca, daj ogłoszenie w odpowiednim dziale. Chętnie pomożemy, ale POMOŻEMY, a nie odwalimy za Ciebie całą brudną robotę, pod którą zapewne podpiszesz się Ty jako autor. Każde następne żmędanie o gotowca w tym wątku spowoduje jego zamknięcie. I ciesz się, że tylko zamknięcie. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 06:00 |