![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, jak wczytać dane z XMLa ?
Schemat pliku: Cytat <dokument> <wpis> <tytul></tytul> <opis></opis> <data></data> </wpis> <wpis> <tytul></tytul> <opis></opis> <data></data> </wpis> </dokument> Czy może ktoś dać np. gotowy skrypt ? Korzystałam z tego tutoriala: http://fatcat.ftj.agh.edu.pl/~i6palutk/ ale nic mi nie wytłumaczył, a dodatkowo miałam błędy na serwerze. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja chcę po prostu pobrać dokument XML i zczytać z niego dane i przedstawić na stronie, a jak wgrywam kody z tamtej strony to mam błędy. Chcę najprostszą regułkę...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
No to tam ją dostałaś. Jest opisane co dana funkcja robi. BA! Nawet na tym forum masz mnóstwo "regułek" i poza tym dziewczyno naucz się czytać. Pytam się. "jakie błędy?" to ty mi odpowiadasz "to mam błędy".. a to nie jest prawidłowa odpowiedź.
Poza tym pokaż co robisz. Ten post edytował wookieb 27.01.2009, 11:46:55 |
|
|
![]()
|
|
Dziękuję za troskę, już sobie poradziłam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 21:56 |