![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wszystkich,
Mam problem z kodem w php, chodzi o to ze cos zrobilem zle i nie dziala.
wyswietlany jest blad w instrukcji foreach. czy ktos moze orietuje sie co robie zle? zapomnialem dodac ze jak usune funkcje ereg, foreach dziala Ten post edytował batman 20.10.2008, 09:20:45
Powód edycji: poprawiłem bbcode ~batman
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj treść błędu bo tak nie lubię pewnie jak większość 'coś zrobiłem źle i nie dziala'.
Pozdrawiam -------------------- banan wszyscy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 31 Dołączył: 26.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
To powinno załatwić sprawę. Pisane na szybkiego, więc mógł się wkraść błąd. Poza tym powinieneś przed pętlą foreach sprawdzać czy tablica zawiera jakieś dane. edit Błąd się wkradł ![]() Teraz powinno działać. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
guilty82, masz racje
wyswietla: Invalid argument supplied for foreach() da sie to jakos rozwiazac, probowalem deklarowac wczesniej zmienna jako tablice, ale wciaz to samo. dzieki Batman zaraz sprawdze, wybaczcie ale wciaz ten sam blad wyswietla, nie rozumiem:( -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Jeśli wyświetli "Brak zdjęć" to znaczy, że nie masz zdjęć w wybranym katalogu lub walnięta jest regułka. Jeśli nadal będzie pokazywał się błąd z foreach, to i wklej to co się pokaże. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Nie lepiej skorzystać z glob" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 31 Dołączył: 26.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
dzieki sprawdze i sie odezwe. pozdr
probowalem obydwu sposobow po funkcji ereg wyrzuca: array(0) { } a potem: Brak zdjec sprobuje z glob dzieki problem rozwiazal sie z glob(), dzieki Webdice za podpowiedz, choc nie wiem dlaczego nie dziala z filtrowaniem plikow jest lepej bo wyswietla same pliki. moze ktos zna jeszcze inne rozwiazania. dzieki -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:44 |