![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 19 Dołączył: 12.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
pierwszy raz się z tym spotkałem otóż zrobiłem button z onclick po naciśnięciu przez ajax wysyłam metodą GET logout=1 w index php mam
i nie wiem czemu funkcja ta nie działa. tzn nie jest kasowana sesja:( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Upewnij się, że nic wcześniej nie zostało wysłane do przeglądarki. Zmień $logout na $_GET['logout']
-------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sparwdź kod przez dupczenie czyli:
i zobacz czy opojawi się Tobei string "dupa" jeżeli nie to znaczy że w ogóle nei wchodzi do tego warunku i jeżeli ajax/button masz w tym samym pliku musisz pamiętać że php jest kompilowane po stronie servera więc to Tobie nei zadziała. chyba że zrobisz to JS'em :] -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 19 Dołączył: 12.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dałem samo var_dump("dupa")
i wyswietliło się string(4) "dupa" @l0ud dałem tylko fragment kodu i wcześniej to jest dodane kod funkcji logout()
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 21:02 |