![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ściągnąłem gotowy skrypt książka gości i w ogóle mi nie działa:(. Mam konto www na piwko.pl, adres księgi to : http://motyle.website.pl/tesst.php3 Nie można wstawić nowego wpisu. Czy ktoś umiałby pomóc?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nadałeś CHMODY (uprawnienia)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie nadałem i przyznam, że nie mam pojęcia jak to zrobić...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
:arrow: Jak masz TOTAL COMMANDERa to zaloguj sie na konto, potem zaznacz plik wskazujac na niego.
Na gorze progzu masz Menu, klikasz na PLIKI a potem na ZMIEN ATRUBUTY, i wlasnie tam chmodujesz na 777 ;] -------------------- ....:::: ::::...
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki za pomoc, ale nadal [cenuzra]. Nadałem wszystkim plikom prawo odczytu, zapisu i "wykonaj" dla "właściciel", "grupa", "inny" i nadal nie działa:(. Ma ktoś jakiś pomysł
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
:arrow: Wyslij skrypt ksiegi, to zobacze u siebie na servie..
Lincoln@lodz.cc -------------------- ....:::: ::::...
|
|
|
![]()
|
|
LinC posyłam maila z załącznikiem. Dziękuję za pomoc:)
|
|
|
![]()
|
|
:arrow: No wiec zrobilem to na kilku serverach.
Umnie ladnie to dziala, a na piwko.pl niechce. A z tego powodu ze chmod tam moze nie dzialac. tzn ze jak z chmodujesz pliki to i tak jest jako zwykly plik chmod 644 a nie 777. Wiec niestety musisz ksiege miec na innym servie. -------------------- ....:::: ::::...
|
|
|
![]()
|
|
A to jest link do ksiegi
http://www.sebastian.vastnet.co.uk/inne/pi...ntos/tesst.php3 Widac ze dziala... -------------------- ....:::: ::::...
|
|
|
![]()
|
|
LinC miałeś rację. Założyłem konto na lycos.co.uk i skrypcik działa jak trzeba:). Mam jeszcze jedną prośbę, czy umiałbyś zmodyfikować ten skrypt tak, aby nowe wpisy pojawiały się na górze strony (teraz pojawiają się na dole). Wtedy byłby już full wypas!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 10:28 |