![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy takim kodzie php:
pojawia sie dziwne ostrzeżenie: Warning: extract() [function.extract]: First argument should be an array in /var/www/... Nie wiem czy za chwilę nie stanie sie jakims bledem, wiec pytam czy mozna cos z tym zrobic? Dodam, ze z reguly w taki wlasnie sposob "wyciagam" dane z bazy i dotychczas nie mialem do czynienia z takim ostrzezeniem :|. Ten post edytował pag-r 6.09.2007, 12:35:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
$row nie jest tablicą. Proste.
CZemu? Albo masz blad zapytania, albo zapytanie nie zwraca ci zadnych rekordow. Sprawdz -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rzeczywiscie zapytanie nie zwraca nic
![]() W takim razie zastaniawiam sie jak cos takiego zrealizowac. Chodzi mi o taki wyglad strony: po lewej lista wszystkich wartosci z bazy, ktora mozna przewijac i po kliknieciu na dany produkt po prawej pojawia sie opis tego produktu i mozliwosc dodania go do listy produktow. Probuje z frame i wydaje mi sie ze wlasnie dlatego pojawia sie ten warn i nawet po wybraniu produktu z lewej z bazy nie jest pobierany pelny opis ![]()
Moze w jakis inny sposob to zrealizowac. Chcialbym zeby dodane produkty znajdowaly sie ponizej formulrza z samym dodawaniem, zeby nie trzeba bylo skakac <- i -> zeby dodac produkt. jakies sugestie? Ten post edytował pag-r 6.09.2007, 16:05:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 01:59 |