![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość_uczen- |
![]()
|
Goście ![]() |
mam problem poniewaz napisalem skrypt newsow oparty na bazie mysql lecz po odswierzeniu strony dodaja sie puste newsy jak tamu zapobiec
![]() jezeli mam cos wkleic z tego co juz naskrobalem to slowko i odrazu kopsne |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
sorka chodzilo mi o skrypt newsow z komentarzami i po odswierzeniu sie puste komenty dodaja
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No niestety musisz pokazac kod bo bedzie trudno zgadnac gdzie masz blad.
-------------------- |
|
|
-uczen (poczatkujacy)- |
![]()
|
Goście ![]() |
no wiec to jest kod podstawowej strony z jednym newsem
to jest kod stronki po dodaniu neswa :
nie wiem czy to dobre rozwiazanie jakie tu zrobilem ale jak na razie chce dalej w to drazyc. wracaja do tematu chce jakies zabezpieczenie zalozyc przed odswierzaniem stronki ![]() ~mike_mech |
|
|
-Gość_uczen- |
![]()
|
Goście ![]() |
to moze inaczej .. juz kiedys bylo to zagadnienie poruszane. jak zablokowac mozliwosc odswiezania danej strony i zeby byla mozliwosc wejscia do niej tylko z linku
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdzanie np referera + dodatkowo zapisanie w sesji itd.
-------------------- |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
dobra dzieki jzu rozkminilem popsrotu zamiast stworzyc tylko plik dodajacy komentrz i skierowujacy do poprzedniej stronyh z newsem to ja stworzylem dodatkowy z kodem dodawania newsa i samym newsem ....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:05 |