![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałem sobie wyciągnąć z 4 tabel potrzebne rekordy, w zasadzie to pierwszy raz się spotykam z taką potrzebą. Napisałem takie zapytanie
Do tego mam taką bazę:
i wpisany jeden przelew, jeden zleceniodawca i jeden odbiorca oraz dwie osoby potwierdzające złożenie przelewu, jednym słowem dane są. Zapytanie nie zwraca żadnych błędów, ale również nie zwraca żadnych danych. Dobrze jest ono napisane, czy gdzieś jest błąd? Zmienna $id_przelewu przechodzi, sprawdzałem. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze pokaz kod jakim to wyswietlasz, moze tam gdzies tkwi błąd? Ja dla pewności czy zapytania zwracają mi to co chcę uzywam MySQL Query Browser znajdziesz go na www.mysql.com
pozdro -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dzięki, probel rozwiązany, faktycznie twił w błędnym kodzie php, dzięki za wskazanie tego narzędzia, wypróbuję dzisiaj
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 21:04 |