![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 22 Dołączył: 10.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może ktoś spotkał się z takim problemem w SF. Mam prościutki formularz logowania, tj.
Pytanie jest takie: Czy da się (i czy warto) zastąpić ten kod formularza na automatycznie wygenerowany przez symfony (form builder i te sprawy). Na pierwszy rzut oka nie bardzo da się zrobić, bo nie mam żadnego entity takiego, co jest podstawą formularza. drugi pytanie jest takie, czy jestem tutaj zmuszony do korzystania tylko i wyłącznie z loginu i hasła, czy mogę dodać jakieś inny input. Próbowałem tak zrobić, lecz potem w żaden sposób nie da się do tego dobrać, np. przez:
Wszelkie opinie i pomoc mile widziana ![]() Ten post edytował Fred1485 8.05.2016, 18:22:07 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 965 Pomógł: 285 Dołączył: 19.06.2015 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Na pierwszy rzut oka nie bardzo da się zrobić, bo nie mam żadnego entity takiego, co jest podstawą formularza. Entity jest podstawą formularza? Chyba coś poknociłeś. Użyj form buildera: http://stackoverflow.com/questions/1688311...entity-attached różnice między 2 a 3 są raczej niewielkie, także łatwo to ogarnąć ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 22 Dołączył: 10.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No trochę źle się wyraziłem juz wiem o co biega.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:10 |