![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Dodałem na swojej stronie film w tle, korzystając z tutorialu http://grafmag.pl/artykuly/strona-internet...em-wideo-w-tle/
Nie mogę ogarnąć jak zamieścić ten przycisk wyciszenia na swojej stronie. Nie potrafię tego cssa dostosować do swojej stronki. Niech będzie on gdziekolwiek, żeby się tylko pojawił, z położeniem już sobie poradzę - mam nadzieję ![]() http://ffstudiofilm.pl/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokombinuj z wartościami w tych dwóch class'ach:
Pewnie przycisk gdzieś jest tylko niewidoczny. Albo zamiast tego wklej np. takie coś na próbę: A najlepiej to naduś F12 w przeglądarce i wyszukaj ten element (Wycisz) i zobacz co jest nie tak. Może się np. okazać, że go w ogóle nie masz. Ten post edytował sadistic_son 7.05.2015, 13:03:17 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki szefie!
![]() edit: co prawda przycisk się pojawił, ale nie działa. Pomożesz raz jeszcze? ![]() ![]() Ten post edytował mbaton 8.05.2015, 17:08:33 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 479 Pomógł: 97 Dołączył: 6.09.2011 Skąd: php.net :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdziłem na FF i przycisk owszem działa ale nie jest widoczny.
Masz podany zły img w klasie #wrapper .icons a .icon
Ten post edytował IProSoft 8.05.2015, 17:21:40 -------------------- Manual prawdę Ci powie.
|
|
|
![]()
|
|
To był przykładowy img podany żeby sprawdzić czy w ogóle ten przycisk się pojawi, a taki img faktycznie istnieje i jest w katalogu, więc raczej powinien się pokazać tak czy inaczej. Problem z pojawieniem się przycisku rozwiązała zmiana/usunięcie atrybutu class w tym span. Lecz przycisk nie reaguje na kliknięcie, zmieniłem jeszcze
3cią linijkę z #bg na #video, bo chyba do tego się odwołuje w moim przypadku, ale to też tylko moje domysły;d |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 479 Pomógł: 97 Dołączył: 6.09.2011 Skąd: php.net :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja buttona nie widzę, zrób najpierw widoczny przycisk, dalej będziemy mysleć :-)
-------------------- Manual prawdę Ci powie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:22 |