![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dajmy na to że najpierw otwieram plik xxx.txt za pomocą plik1.php, a następnie chcem w nim zapisać wcześniej zdefiniowaną zmienną w form, trocho to pomotane więc krotki schemacik
plik1.php ---> tutaj mamy form, wypełniona pola zostaną wysłane do : (np $mail, $ id) gdzie $mail to jedno z pól form, a $id to pętelka ++1 któej też nieiwem jak zabardzo przypisać. plik2.php ---> tutaj chcem żeby zostały zapisany w pliku xxx.txt , ale nie w formie swoich wartości tylko w formie zmiennej :
uproszczając chciałbym napisać jakiś mini system newsów, nawet nieiwem czy w dobrym kierunku idę, proszę o wskazówki oraz pozdrawiam, fiszol -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
chcesz zeby w pliku txt, bylo ze $id=1 $mail=mail@mail.pl itd.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widzisz, ja nie mam o tym zupełnego pojęcia miałem w planach ten plik txt póxniej podmienić na php a natępnie zminne zniego wyciągać przez require, i wywalać je za pomocą echo w odpoiewdnich komórkach tabeli.
pozdrawiam, fiszol -------------------- \o/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:46 |