![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Pierwszy raz staram się zaimplementować mod_rewrite oraz plik .htaccess i mam z tym pewien problem. przeszukałem wiele stron, czytałem mauale oraz różne wypowiedzi na forach ale nikt nie wspomina tak naprawdę jak w całości powinien wyglądać plik .htaccess z użyciem mod_rewrite. Wiem że mój serwer obsługuje mod_rewrite ale nie rozumiem jak te komendy mają działać .. Czy komendy mają być pisane między <? ?> ![]() Czy wogóle jakieś znaczniki są przed i po komendach? Cy każda komenda ma być w nowej linijce? Czy pred każdą komendą / linijką muszę dać jakiś znacznik? np # ? I wreszcie przy konstrukcji linków:
W pliku .htaccess mam następujące komendy (poniżej CAŁA zawartość pliku)
Czy czegoś mi brakuje? Dlaczego nie działa? Tam musi być jakiś błąd ale że nie mam pojęcia kompletnie na ten temat więc chciałbym poprosić Was o pomoc. Z góry dziękuję ![]() Pozdrawiam! Ten post edytował konradkw 10.07.2012, 11:31:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat ale nikt nie wspomina tak naprawdę jak w całości powinien wyglądać plik .htaccess z użyciem mod_rewrite. Jest kupa przykładów w necie na to jak to powinno wyglądać. Kupa pełnych przykładów. Nie wiem gdzie ty szukałes.ps: W mojej stopce masz alternatywne podejście do mod_rewrite. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:29 |