![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 8 Dołączył: 19.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich. Piszę dla siebię modyfikacje, jednak mam jeden problem. Chcę by po kliknięciu w edytuj obok pokazał się jakiś input by zedytować wartość czyli UPDATE...
jednak gdy piszę: i kliknę w edytuj pisze: Sesja połączenia wygasła lub numer ID sesji jest nieprawidłowy. Spróbuj ponownie. Co mam zrobić? proszę o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po pierwsze chyba masz literówkę w adresie "?=akcja=edytuj" znak = ma być przed zmienną akcja?
po drugi jak nie pokażesz części kodu, gdzie jest wywoływany ten Twój błąd to raczej nie pomożemy ![]() Pozdrawiam Cezar708 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 32 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może: ? Poza tym pokaż sam mechanizm sesji, a nie 2 linijki kodu. Ten post edytował Kszyhuu 6.09.2009, 12:27:03 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 8 Dołączył: 19.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po pierwsze chyba masz literówkę w adresie "?=akcja=edytuj" znak = ma być przed zmienną akcja? po drugi jak nie pokażesz części kodu, gdzie jest wywoływany ten Twój błąd to raczej nie pomożemy ![]() Pozdrawiam Cezar708 zapomniałem usunąć = jednak dalej nie działa... Po co mam pokazywać cały kod jak to odnosi się tylko do tego? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co mam pokazywać cały kod jak to odnosi się tylko do tego? ponieważ: - błąd nie tyczy się tego miejsca - mogłeś źle wystartować sesję - mogłeś ją przypadkowo zamknąć - mogłeś omyłkowo wysłać jakieś niepoprawne nagłówki do przeglądarki - mogłeś zrobić jeszcze ze setkę innych błędów, które powodują wyświetlenie tego komunikatu a bez wglądu w kod nie zgadnie nikt o co może chodzić. pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
oto cały kod, pomocy ![]() pomocy, sorki za drugi post. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:28 |