![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam nastepujący problem. Jak widac w skrypcie stworzylem częsc ktora odpowiada za zapisywanie danych wprowadzonych z formularzea do pliku txt. Sa to opisy plików które uzytkownik wproadza razem z wysylanym plikiem na serwer, W dalszje czesci jest tabela, dodajemy plik, dodaje sie automatycznie wiersz tabeli, pierwotnie w miejscu ![]() ![]() Ten post edytował Raven87 26.09.2008, 17:18:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
robisz explode tego pliku enterami i później foreach'a na otrzymaną tablice wykonując zapytania.
Nie wiem czy właśnie o to Tobei hcodzi ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myslałem nad tym sposobem ale mam w zwiazku z tym mam pytania:
pytanie 1: Czy za pomoca foreach bede mogl te wiersze/rekordy z pliku txt wsadzic do kolejnych pol tabeli? Czy bede po porstu mogl w funkcji tej petli zawrzec tworzenie komorek tabeli? by każdy wyswietlal sie w osobnej komórce? pytanie 2 (alternatywa)
mam tkaie oto skrypckik, bardzo ładnie mi wyswietla kolejne wiersze baza.txt jeden pod drugim. Wszystko byloby tak jak chce tlyko jak zrobic by ten skrypt wykonywal to samo tylko wyswietlal kolejne wiersze pliku w kolumnie komórek?? Bardzo prosze o odpowiedź, strasznie dlugo się juz z tym męcze. Ten post edytował Raven87 27.09.2008, 01:50:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 13 Dołączył: 13.08.2008 Skąd: Chełmno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To powinno działać:
Tylko muszisz pokombinować z tym $poz'em... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 07:24 |