![]() ![]() |
|
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz |
to utwierdzilo mnie w przekonaniu, ze rozkrecasz powazny biznes, jakby przy tym temacie byl guziczek "Lubie to!" to na pewno bym kliknal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Będzie 'lubię to' ale dopiero jak wprowadzimy ipb 3.2 stable |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza |
(IMG:style_emoticons/default/thumbsupsmileyanim.gif) hahaha, jaki wątek, mistrzostwo (IMG:style_emoticons/default/yahoo.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Temat w sam raz na ciężki poniedziałek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2006 Ostrzeżenie: (10%)
|
Cysiaczek - no widzisz i nie robisz nic żeby je realizować, chociaż bardzo dobrych programistów bez pomysłów i pracy jest sporo!! Dużo programistów kończy studia a potem idzie pracować za 800 złotych bo nie ma pracy na rynku! Oczywiście jest ryzyko, że projekt się nie powiedzie - ale każdy coś od siebie daje. Ja domenę i profesjonalny hosting bez reklam, programista swój czas (ale to go nic nie kosztuje skoro nie ma co robić!), itd. Ja sam dostałem już 5 propozycji pracy. Będę wysyłał umowy o zachowaniu poufności do podpisania jak tylko skonsultuję ją z innymi członkami projektu. A potem specyfikację projektu! Pomysł jest najważniejszy, gdybyś 10 lat temu wpadł na pomysł na google to dzisiaj byłbyś bogaty. Ale co ja tam wiem. Prawdopodobnie jesteś kiepskim programistom i zazdrościsz że nikt cię nie chce wziąść do projektu!!! Pomysł to 95% sukcesu. Ja daję aż 10% zysków programiście (czywiście, jeśli napisze dobry kod którego nie trzeba poprawiać(IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) ). No i najważniejsze - programista nic nie ryzykuje!! Bakus - dziękuję za propozycję, ale lepiej chyba robić samemu. Nie będę musiał się przejmować jakimiś unijnymi normami a jak nie wyjdzie (chociaż to bardzo mało prawdopodobne) to kasy nie trzeba będzie oddawać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ty tak serio? Ale jaja! AHHHHRRRRR, ALE URRRWAŁ(IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) !! edit I jeszce policaj cię szuka, ale jaja... Ten post edytował michalszelag 28.02.2011, 22:31:36 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 33 Dołączył: 18.10.2010 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%)
|
mówię ci. jak chcesz dobrego programistę to zapytaj się czy wie co to T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM. jak nie wie, to znaczy, że jego właśnie szukasz.
byłam przekonana że na trzech stronach się skończy. widać wszyscy mają pełne ręce roboty ;o) idę dalej klikać, bo przecież trzeba zarobić żeby mieć czas żeby robić i nie zarobić. heh. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 33 Dołączył: 18.10.2010 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%)
|
@Pawel_W
oczywiście. i można to rozumieć na kilka sposobów. i zawsze można zrobić jakiś mt_rand potem zrobić switcha i wybrać sobie żaluzję którą zaszyłam ;o) Im dłużej nad tym myślę tym więcej ich znajduje. :oD |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%)
|
Ktoś da to na Wykop, proooszę. Leżę i kwiczę, dosłownie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk |
Ponoć już jest. Niech ktoś tylko da linka.
Martwi mnie jedno. Identyczną taktykę robienia sobie "sławy" stosują geje (inaczej pedały). Aż boję się ujrzeć analogię |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
co do wykopu proszę - http://www.wykop.pl/link/643327/wolontaria...h-programistow/
A z tym, to dawno się tak nie uśmiałem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) EDIT: Już wolę pracować nad własnym pomysłem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował mat-bi 28.02.2011, 23:52:37 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Coś ty (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jest zabawa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Aż sam się zastanaiwam czy się nie zgłosić, bo coraz bardziej jestem przekonany ze to świetny projekt! Popytam znajomych, może ktoś dołączy. Od siebie jestem w stanei nawet dać porządny serwer z Pentium 4 1,86ghz ((IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) !!) oraz 128mb ramu (mogę dołożyć kość 512 ale tutaj muszę mięc umowę o niewykrzystywanie tego w własnych celach). Do tego mogę cały backfronted zakodować i bazę danych w javascripcie napiszę. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pojutrze podpisuje umowę i wysyłam do pana Prezesa (poprawnie? czy może dyrektora?). zabiłes mnie tym (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) Może odpali MongoDB Cytat Wewnętrznym językiem do definiowania zapytań oraz funkcji agregujących jest JavaScript wykonywany bezpośrednio przez serwer MongoDB. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
jak to możliwe że taki temat zyskał taką popularność ? 0_o
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
wiesz, za dużo wolnego czasu a i dobra dawka humoru, zapewne w pracy, nikomu nie zaszkodziła (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Musze przyznac ze zapomnialem calkiem o tym temacie.
Dobrze ze ktos go podbil. xtxmarcin80 - jak tam postępy profesjonalnych programistów? Czy mozna juz oglądac to "szumnie zapowiedziane" cudo? Oczywiście na hostingu bez reklam. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 2 Dołączył: 6.07.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Oni na pewno piszą to w LOLcode, kto by tam dziś phapił
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Jaaaaa..... profesjonalny hosting na webd ... (IMG:style_emoticons/default/yahoo.gif)
Dałbym się pokroić za taki! Hej ja bardzo chce, pozwól mi pracować właśnie nic nie robie, gram w final fantasy, a mógłbym PRACOWAĆ NA PROFESJONALNYM HOSTINGU! Nie wiecie czy oferta dalej aktualna ? (IMG:style_emoticons/default/thumbsupsmileyanim.gif) Już kupiłem sobie kilogram amfetaminy żeby móc na czas wyrobić dniówkę i prezes mnie będzie mógł wypuścić do domu! Więc już mam pełną inwestycję w ten świetny projekt (IMG:http://img197.imageshack.us/img197/9662/tumblrlhhoa7hhts1qdpvfy.jpg) Uprzedzam pytania - tak nudzi mi się, właśnie przeszedłem Final Fantasy |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 27.11.2025 - 14:57 |