![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 1 Dołączył: 8.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
natrafiłem na problem podczas drukowania zawartości strony WWW - zawartośc jest tworzona dynamicznie, więc wydruk może się zmiescić na jednej, dwu lub więcej kartkach papieru. Jednak żeby nie było za łatwo zażyczono sobie aby na każdej stronie która wyjdzie z drukarki był nagłówek i stópka - divy które są na stronie WWW.
I szczerze mówiąc siedzę już pół dnia nad tym i nie moge znaleść rozwiązania - czy ktoś ma pomysł jak to rozwiązać? -------------------- www.check-it.pl - najlepszy katalog stron
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 36 Dołączył: 8.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety, ale jest to nie mozliwe:
Wyniki google dla: print page with own footer header Jednakze, mozna umiescic CALA strone do wydruku w tabeli, z zastosowaniem <thead>(czyli naglowek na kazdej stronie) <tfoot>(stopka), ale, nie zlikwiduje to naglowka i stopki dodanych przez przegladarke(to trzeba recznie), wiec to jest jedyne rozwiazanie. Jeszcze dodam, ze nie wszystkie przegladarki wyswietlaja te znaczniki poprawnie... czekaj... czyzby IE 6 dobrze wyswietlalo... nie! zdawalo mi sie, co ja sobie myslalem... Ten post edytował *OuTSideR* 6.07.2010, 19:05:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A najpewniej wyeksportować do PDF-a.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 1 Dołączył: 8.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki za odpowiedzi...
niestety klient nie chce PDF (bo nie i już)... wypróbuję te tabele ![]() -------------------- www.check-it.pl - najlepszy katalog stron
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 03:08 |