![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, chciałem sprawdzić jak działa mój nowy server na php 8, ostatnio bawiłem się przez dawno temu na php 5.6, niestety nie wyrzuca danych do tabeli i nie mam już pomysłu co jest nie tak:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 376 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to za konstrukcja?
<?php= -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastanawiałem się czy to, można zamienić na normalny (pełny) tag
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 376 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast wymyślać własną składnię najlepiej przeczytać dokumentację
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
W zasadzie to po co zadawać pytania na forum jak można wszystko znaleźć w dokumentacji.
W dokumentacji nie znajdę przeplatania HTML i php więc dlatego użyłem forum i do tego we właściwym wątku dla początkujących jakim jest piaskownica. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 555 Pomógł: 6314 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat W dokumentacji nie znajdę przeplatania HTML i php Tylko dlatego ze nie wiesz jak szukac, nei znaczy ze cos nie istnieje ![]() https://www.php.net/manual/en/language.basi...tax.phptags.php A kolega viking mial pelna racje: nie wymyslaj wlasnej skladni na zasadzie: a moze zadziala... A potem zdziwko ze nie dziala. nie na tym polega programowanie ![]() ps: i oczywiscie nikt ci nie broni generalnie pytac na forum. Ale jak juz to robisz, to rob to porzadnie. Twoje pytanie powinno bylo wygladac tak: Hejka, mam taki kod <td width="70"><?=htmlspecialchars($s['name'])?></td> i on dziala. Sie zastanawiam czy moge uzyc cos w stylu <td width="70"><?php=htmlspecialchars($s['name'])?></td> Widzisz roznice? Bo z twojego pierwotnego pytania to wygladalo jakby po przejsciu na php8 postgres przestal ci dzialac -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Dzięki, masz rację
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.04.2025 - 06:30 |