![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 872 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś łączył się z API serwisu BDO?
Potrzebuję małą pomoc. Nie wiem jak połączyć się przy pomocy cURL z API aby uzyskać token? Dokumentacja jest poniżej, ale nie potrafię uzyskać sensu związanego z samym połączeniem się. https://test-bdo.mos.gov.pl/api/swagger/index.html adres API to test-bdo.mos.gov.pl Po wpisaniu nawet prostego skryptu mając dobre dane powinienem mieć w nagłówku odpowiedź 200, a mam 503, albo 404.
Prawdopobnie kluczowe są parametry podane w (array)$jsonData, i widocznie tutaj nawalam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 71 Dołączył: 15.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak wrzucisz te same dane, ale na endpoint produkcyjny?
Te rządowe API, to zawsze jakieś problemy. Szczególnie z TEST / DEV. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 872 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie tak wygląda przykładowe zapytanie aby uzyskać kod EUP
Size: 0 to tylko 1 rekord. Poniżej kod PHP, rozszerzony o odczyt nagłówków jakie przychodzą i wychodzą, w każdym razie teraz działa. Oczywiście wykluczyłem z kodu moje dostępy.
Ciekawostką jest to, że limit miejsc do platformy testowej jest ograniczona. Czyli jeżeli jakaś firma nie zgłosi zakończenia projektu, to nie dadzą dostępu kolejnej firmie która chce dokonać testowych prac na API. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 04:21 |