![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam.
Mam nadzieję, że trafiłem w dobre subforum. Od razu napisze, że szukałem na Googlach, czy jest takie coś, co ja potrzebuje. Zwykle był to rzeczy całkowiście nie potrzebne, a czasami posty stylu "Poszukaj na Google, jest tego pełno!", więc szybko napiszę czego potrzebuje. Mam bazę danych, z tabelą o nazwie założmy oceny, a w nich ee... "kolumny", których jest 3. - Nazwa - Adres - Ocena I o co chodzi. Potrzebuje, aby na stronie wyświetlało się tabelka, w której były by 3 kolumny i x wierszy, i w pierwszej był ID w drugiej Nazwa (z bazy danych), będąca linkiem do Adresu, a w trzeciej byłaby Ocena. I oto chodzi, aby dwa różne pliki, w jednej byłoby segregowanie od najwyżej oceny, do najniższej (i tutaj ID w tej tabelce powinno iść po prostu od najmniejszej do największej), i drugi, gdzie była by segregowane alfabetycznie (i też ID w tej tabelce od najmnieszej do największej). Wyglądało by mniej więcej tak: Baza Danych: Kod ID_1 | Nazwa | Adres | Ocena 1 | XXX | xxx.pl | 7,5 2 | ZZZ | zzz.pl | 8,4 I pierwszy plik: Kod ID | Nazwa |Ocena 1 | <a href="zzz.pl"> ZZZ</a> | 8,4 2 | <a href="xxx.pl">XXX </a> | 7,5 I drugi Kod ID | Nazwa |Ocena 1 | <a href="xxx.pl"> XXX</a> | 7,5 2 | <a href="zzz.pl"> ZZZ </a> | 8,4 Dałoby sie, coś takiego zrobić? Za pomoc dziękuje. Pozdrawiam |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 9.06.2026 - 09:22 |