![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 36 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbuję serwować statyczny content z jednego z moich AWSowych bucketów. Konfiguracja permissions:
Kod { "Version": "2012-10-17", "Statement": [ { "Sid": "AddPerm", "Effect": "Allow", "Principal": "*", "Action": "s3:GetObject", "Resource": "arn:aws:s3:::moja-domena.pl/*" } ] } Mam również włączony website hosting, a index wskazuje na index.html. Generalnie wydaje mi się, że po stronie AWS wszystko jest skonfigurowane dobrze, bo kiedy wejdę na endpoint ustawiony przez nich, strona się ładuje (przykładowy endpoint moja-domena.pl.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com). Problem zaczyna się natomiast podczas konfiguracji DNS w nazwie.pl. Wchodzę tutaj -> https://panel.nazwa.pl/ZaawansowanaKonfigur...domainId=123456 i próbuję dodać: Kod NAZWA: TTL: TYP: WARTOŚĆ: moja-domena.pl 3600 CNAME moja-domena.pl.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com Klikam "Zatwierdź" i przy rekordzie, który właśnie dodałem mam status "błąd" bez żadnego komunikatu wyjaśniającego o co właściwie chodzi. Co ciekawe - ustawiłem sobie również subdomenę: static.moja-domena.pl, konfiguracja wszystkiego jak powyżej, z wyjątkiem odpowiednio zmienionych nazw, i wszystko działa. Właściwe więc pytanie powinno chyba brzmieć: Dlaczego mogę ustawić prawidłowo subdomeny, a nie mogę domeny? Ten post edytował 230005 8.12.2016, 12:02:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.04.2025 - 06:07 |