![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 393 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: The.Luciferian.Doctrine.p df Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Paczka tu: http://rcdrugs.com/_done/js.zip
Prosilbym rowniez o wstawienie komentarzy tak zeby mozna bylo dodac/skasowac poszczegolne rzeczy Chcialbym rowniez dowiedziec sie w jaki sposob to zostalo zrobione pisalem o tym wyzwaniu tutaj: http://www.experts-exchange.com/Programmin...Q_24498924.html dzieki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Uważasz, że każdy będzie ściągał całość do siebie i próbował?
Są inni, którzy potrzebują pomocy, lepiej precyzują problem i się wysilają, aby napisać, w czym rzecz. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 393 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: The.Luciferian.Doctrine.p df Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
problem polega na tym, ze nie moge polaczyc niz z glownym plikiem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie możesz, to znaczy? Przeglądarka sypie jakimiś błędami, czy co?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale po co chcesz je wszystkie łączyć w jeden plik?
Sprawdziłem temat w linku podanym przez Ciebie i zastanawia mnie po co wczytujesz tyle bibliotek jquery? Naprawdę potrzebujesz ich wszystkich? Nie analizowałem zawartości tych plików, ale na 90% mogę Ci powiedzieć iż w każdym z tych plików istnieje funkcja Kod $(document).ready(function(){...} .Możliwe, iż to właśnie jest Twój problem ![]() Ten post edytował fly474 30.06.2009, 07:10:39 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 2 Dołączył: 9.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zainstaluj sobie wtyczkę firebug pod Firefoxa i czytaj błędy, analizuj, poprawiaj. Jeśli będziesz miał jakiś konkretny błąd wróć tutaj i napisz o nim.
Normalnie czyste lenistwo się szerzy... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Ale po co chcesz je wszystkie łączyć w jeden plik? Zmniejszenie liczby requestów do serwera. Zobacz dodatek do firefoxa ySlow. Bardzo fajnie pokaże ci, które elementy na twojej stronie są słabym ogniwem wydajności od strony serwera (nie mówie o skryptach .php). Dobry nawykiem jest dodawanie nagłówków expire. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz dodatek do firefoxa ySlow. Bardzo fajnie pokaże ci, które elementy na twojej stronie są słabym ogniwem wydajności od strony serwera (nie mówie o skryptach .php). Tego dodatku nie znałem - dzięki za info ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 04:19 |