![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem, mianowicie napisałem sobie obiektowo silnik logowania na strone lecz nie wiem jak moge połaczy skrypt z formylarzem, nie wiem czemu ale nie chce odpalic, jeśli by mógł ktos pomóc byłbym wdzieczny
plik index.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W formularzu masz PASSWORD i USER a w skrypcie $_POST['password'] i $_POST['user']
Ten post edytował misieq 6.11.2006, 23:00:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem pisałem go na szybko ma byc tak jak w kodzie php, ale nie w tym jest błąd nie wiem poprostu jak to zkleic w jedna całosc
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak wygląda klasa DB i User ? Czy jeśli wpiszesz to na stronie, to pojawia się formularz? Jeśli tak to co się dzieje po wysłaniu go? Jaki widzisz komunikat..... we need more data (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ok poradziłem sobie z problemem ale pojawił mi sie drugi
wszsytko gra ale jak zrobic takie cos ze jesli dobrze sie zaloguje to przezuca mnie na inna strone konkretnie na szablon strony a nie napis który znajduje sie w pliku root.template.php pojawia sie w tym samm oknie co tabelka z systemem logowań. Stosowałem include() i require_once() ale nic nie pojawia sie nowe okno. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 15:24 |