![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie od razu przyznaje że jestem laikiem i znam jakies tam marne podstawy PHP. Chce napisać skrypt porównujący wartości np. ceny z kilku stron:
Mój skrypt zaczyna się tak i działa dla jednego sklepu
Jak zrobić aby zaimplementować 3 różne strony by zwracało wynik np: Cena w sklepie 1: 10 Cena w sklepie 2: 20 Cena w sklepie 3: 15 Może całkowicie źle podchodzę do tematu chciałbym aby ktoś mnie ukierunkował jak mam to zrobić mianowicie mam załóżmy w pliku csv linki do konkretnych produktów w konkretnych sklepach:
I teraz chciałbym aby czytał mi ewentualnie z tej tabeli i wypisywał mi po kolei w tabeli: sklep1 sklep2 sklep3 Produkt1 13 14 17 Produkt2 150 190 156,80 *** Szczytem marzeń byłoby aby jeszcze na czerwono czy tam w innym kolorze podświetlał mi najniższą cenę Tak jak mówie jestem laikiem w tych sprawach i z góry dziękuje za wyrozumiałość i okazaną pomoc Ten post edytował nawasaqi 16.12.2012, 20:27:42 |
|
|
-Gość- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
nie rozwiazales kwestii pobierania tych danych ze strony,a to kluczowe, sam skrypt to banał na 10 minut pisania.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.05.2025 - 18:18 |