![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2008 Skąd: Racibórz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, mam pytanie często się spotyka błędy typu
Kod "[b]Warning[/b]: Cannot modify header information - headers already sent... ponieważ ktoś najpierw przesyła jakiś kod/treść strony do przeglądarki, rozwiązanie jakie znalazłem to dać kod na samej górze tylko że tak nie moge ponieważ chce np. zrobić że jak ktoś się zaloguje to przeniesie go do ... więc mam pytanie jest jakieś rozwiązanie żeby ominąć ten błąd a żeby można to było stosować gdzie się chce ? nawet po kodzie html... -------------------- Firefox - The Best,
Internet Exokier - shit |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 28 Dołączył: 2.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ob_start()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
header" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Ten post edytował RafaelX 21.03.2009, 13:33:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nagłówki muszą być wysłane przed wszystkim innym.
Możesz dać na początku skryptu: ob_start()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i na końcu ob_end_flush()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Ale na wyjściu i tak będą wysłane najpierw nagłówki. ![]() Możesz spróbować z przekierowaniem np. w javascript Kod document.location = 'http://xxx.pl'; // lub window.location = 'http://xxx.pl'; Wszystko zależy od potrzeb. ;p -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował thomson89 21.03.2009, 13:39:49 -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gratuluję ![]() Poza tym chyba zjadłeś: ob_end_flush() ? -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat więc mam pytanie jest jakieś rozwiązanie żeby ominąć ten błąd a żeby można to było stosować gdzie się chce ? nawet po kodzie html... W taki, że wystarczy wpisać treść błędu do wyszukiwarki, a otrzymasz mnóstwo wyników na ten temat. Ile można, zamykam. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 01:22 |