![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ostatnio dorwała mnie chęć zrobienia własnej strony typu "katalog".
Link: www.szukee.pl Jakieś uwagi/oceny? |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Pomijając cel stworzenia takiej strony, bardzo podoba mi się layout.
Przydałoby się czymś wypełnić top obok logo, np. takim samym śniegiem, jak w footerze (bo to jest śnieg, tak? ![]() -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tak tak to śnieg
![]() Dzięki za pomysł żeby i top tak zrobić blooregard. Na pewno coś w tym stylu pomyśle ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 8 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyszukiwarka
Cytat Szukam : ' (Znaleziono: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '%' AND AKTYWNY='1' AND AKTYWOWANY='1' OR SZUKEE_KEY like '%'%' AND AKTYWNY='1' ' at line 2) ogolnie styl minimalistyczny ale ladny |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dodalbym jakis efekt hover do listy kategorii bo nie bardzo widac w co klikasz
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
inny niż wszystkie:) tak bym go określił.
fajny, czytelny i przejrzysty. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiem ci tak jezeli chodzi o layout kiedy po raz pierwszy wszedłem na stronke to nie był specjalny aczkolwiek po paru minutach wydaje sie niezwykle praktyczny i łatwy naprawde dobra osoba musisz mi dac namiary na goscia który to robił bo tez potrzebuje layoutu
![]() Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
wyszukiwarka ogolnie styl minimalistyczny ale ladny Dzięki błąd poprawiłem. dodalbym jakis efekt hover do listy kategorii bo nie bardzo widac w co klikasz Dzięki już dodałem. inny niż wszystkie:) tak bym go określił. fajny, czytelny i przejrzysty. Dzięki! Powiem ci tak jezeli chodzi o layout kiedy po raz pierwszy wszedłem na stronke to nie był specjalny aczkolwiek po paru minutach wydaje sie niezwykle praktyczny i łatwy naprawde dobra osoba musisz mi dac namiary na goscia który to robił bo tez potrzebuje layoutu ![]() Pozdrawiam hmmm autor lay'a to też ja a jakie błędy? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Temat zamykam i przenoszę do Bangladeszu.
To jest wiadomość śmierci jeśli ją czytasz to znaczy że pozostało ci 30 sekund życia, więc lepiej zacznij się modlić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.04.2025 - 07:47 |