![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%)
|
Ogólnie kiepsko.
Design jest nieprzemyślany. Kolorystyka jest zbyt ciężka, a przecież tematyka strony wymusza na użytkowniku długie przeglądanie strony (chyba, że użytkownik zdecyduje inaczej, co jest bardzo prawdopodobne). Logotyp nie jest charakterystyczny. To musi być coś co użytkownik zapamięta i rozpozna. Slogan strony jest "bardzo oryginalny". Jeżeli coś jest linkiem to po najechaniu kursorem użytkownik powinien zauważyć jakąś zmianę w stylu. Jak już wcześniej wspomniałem, układ jest nieprzemyślany. Zbyt chaotyczne i i nieintuicyjne. Miniaturki filmików są zbyt małe. Tak nie zachęcić użytkownika do oglądnięcia całego filmu. Brzydkie URL-e. Pomyśl o przyjaznych. Na początku pozwoliłbym na anonimowe dodawanie komentarzy. Kod strony tragiczny. Wywal js do osobnego pliku. Kod jest niezgodny ze standardami. Font już dawno odszedł na emeryturę. Nadużywasz div-ów. Dominuje ubogość znaczników. Rozgranicz strong i b (to nie są te same znaczniki). Kod nie jest zoptymalizowany, a na wysokiej pozycji w google powinno Ci zależeć. Dobry sposób na trening i rozwijanie umiejętności, ale na dłuższą metę trudno będzie Ci się wybić ze względu na szeroką i mocną konkurencję. Jeżeli chcesz ją promować to radze iść "szybkimi krokami" w stronę serwisów społecznościowych. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Sekcja z kategoriami jest straaasznie nieczytelna. Zwiększ przestrzeń pomiędzy nimi, bo jest zdecydowanie zbyt mała. Nad kolorystyką również musisz popracowac. Zestawienie w ten sposób czerwonego z niebieskim i żółtym nie jest najlepszym pomysłem. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 145 Pomógł: 16 Dołączył: 19.07.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%)
|
- 382 Errors, 304 warning(s) dla XHTML 1.0 Transitional
- Błędy (8) dla CSS wersja 2.1 - Kodowanie strony w Windows-1250 - Definiowanie funkcji JavaScript pomiędzy HTML-em - Sporo pustych div-ów w kodzie - Przydałby się ładniejszy komunikat o braku strony a nie tylko "Brak strony" - Odruchowo chcę kliknąć na top by cofnąć się do strony głównej a tu klops, to nie link |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%)
|
Zarejestrowałem się jako apostrof tzn '
Wymagaj normalnych znaków. Co do bezpieczeństwa: zamiast avatara wysłałem plik php i serwer go odebrał i ma nawet ten sam rozmiar tj. 19 bajtów więc mam już kod php na serwrze teraz tylko pozostaje go uruchomić. Sprawdzaj czy to co wysyłają ludzie jest na pewno obrazkiem. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Dzięki za słuszne uwagi (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 1 Dołączył: 23.02.2010 Ostrzeżenie: (10%)
|
popraw błędy dla dla XHTML 1.0 Transitional i zmień tło na jakieś ciekawsze a nie ten ciemny niebieski, no i wrzucaj filmiki
|
|
|
|
|
|
|
|
Zapraszam do oceny w serwisie został zmieniony layout na nowy.
Zapraszam ponownie do oceny |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 9.06.2026 - 09:35 |