![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%)
|
Dziurawe jak ser szwajcarski. Kod źródłowy w 15 sekund wyciągnąłem ;] PS: Jest SQL Injection! (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Już w 11 czy 12 linijce. Trzeba tylko dane POSTem wysyłać Good job! (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Można się dowiedzieć w jaki sposób? Z czystej ciekawości pytam ;] Niestety nie sprawdzałem wszystkich wektorów ataku bo nie miałem czasu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%)
|
Wyślę Ci PW. Właśnie piszę książke na ten temat i nie chcę zdradzać wszystkich technik bo nikt jej nie kupi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%)
|
Trochę błędów i dopracowałbym graficznie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%)
|
już wiem co mam poprawić zrobie filtrowanie dodam troche js i za jakies czas pokaże wam nową wersje. A jeżeli chodzi o grafe to ja reczej nie będe robił jak juz skończe gre to cos kupie.
Dzięki i pozdro. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 9.06.2026 - 10:41 |