![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 1 Dołączył: 28.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Maci może jakiś patent na tłumaczenie zawartości dodatkowych pól w VM 2?
Pola takie jak tytuł, opis, tłumaczą się ok. Zainstalowałem wielojęzyczność według tych porad: http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=104901.0 ale niestety brak tłumaczenia zawartości pól dodatkowych... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może zwyczajnie trzeba dodać do tłumaczenia te dodatkowe pola COM_VIRTUEMART_YOUR_ORDERS = 'fsdf'
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 1 Dołączył: 28.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale ja potrzebuję przetłumaczyć pole Editor. W tym przypadku ta sztuczka nie działą
poszedłem na łatwiznę i oparłem tłumaczenie custom fields edit na operacjach na ciągach... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2004 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj Rozszerzenia -> Języki -> Nadpisywanie tłumaczeń.
Możesz tam znaleźć stałą lub po ciągu znaków i potem nadpisać ją. Bardzo przydatne. -------------------- IT Pracownia Strony Joomla
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.05.2025 - 08:05 |