![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2006 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jak przez JavaScript odwołać się do elementu @import w CSS? Czy może istnieje jakiś inny (lepszy ;p) sposób na podmianę całych arkuszy stylów (*.css)? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam, Atze Ten post edytował Atze 26.11.2006, 19:38:46 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz dołączyć inny akrusz stylu zamiast aktualnego? Jezeli wrzucasz akrusze poprzez element link możesz zmienić mu atrybut href (możesz mu nadać także atrybut id, żeby łatwiej go było znaleźć).
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2006 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie, chcę podmienić plik CSS i wstawić go w miejsce aktualnie wykorzystywanego. Wiem, że mógłbym zrobić to za pomocą elementu link i getElementById(id), ale właśnie chodzi mi o wykorzystanie @import url(). Ma ktoś może jakiś pomysł jak się za to zabrać?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 22:17 |