![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2006 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam plik .exe (jakaś tam prezentacja), który znajduje sie na serwerze. Moje pytanie brzmi: Jak uruchomić ten plik .exe w oknie przeglądarki klienta? Najlepiej jakby odbyło się to poprzez klikniecie na link na stronie głównej i otwarcie prezentacji w osobnym oknie. Powiem jeszcze tylko tyle, ze jest to gra napisana w delphi z roznymi butonami w które można klikać ale żadne dane nie są i nie będą przesyłane z powrotem na serwer, chodzi tylko o odpalenie gierki w oknie przeglądarki klienta plikiem .exe znajdującym się na serwie. Ten post edytował cancer 27.08.2007, 15:01:36 -------------------- "There Is More Then One Way To Do It" - Larry Wall
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 24 Dołączył: 29.07.2007 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2006 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak ale exec sluzy chyba bardziej do odpalenia plikow exe na serwerze tzn uruchomienie aplikacji na hoscie serwera, mi chodzi raczej o odpalenie exe znajdujacego sie na serwerze ale w przegladarce klienta
![]() ![]() ![]() Piszcie jesli ktokowiek cos wie na ten temat Dzieki z gory -------------------- "There Is More Then One Way To Do It" - Larry Wall
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 535 Pomógł: 27 Dołączył: 3.05.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
OK znam sposób instalowałem tak "dziwne" oprogramowanie znajomym i działa tylko pod IE 6 z odpowiednimi ustawieniami zabezpieczeń :
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz co najwyżej odpalić exec na serwerzei jedo wyniki pokazać w przeglądarce. Do tego masz funkcje wspomniane wcześniej.
(...) ale rozumiecie (szef twierdzi ze da rade Jak wie to niech zrobi. Dostanie nagrodę za innowacyjne rozwiązania.![]() A najlepiej niech siedzi cicho i nie gada bo się nie da (poza chorym IE). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A najlepiej niech siedzi cicho i nie gada bo się nie da (poza chorym IE). Czyli i tak stwierdzi, że się da ![]() -------------------- Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 02:06 |