![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam następujący problem, zainstalowałem MySQL v3.23.49 w Windows XP i stworzyłem plik my.ini w Windows z podstawowymi ustawieniami. Usługa jest... Niestety nie chce się urucomić i reaguje jak w tytule (Błąd 1067. Proces zakończył się nieoczekiwanie!) :cry: . Co robię żle :?: Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 1 Dołączył: 14.02.2007 Skąd: SZCZECINEK Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Troche stary ten temat.Ale widze , że nikt nie odpisał a ja mam dokładnie taki sam błąd .Ktoś wie jak to naprawić i o co chodzi ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a widzisz komunikat błędu? proces zakończył się nieoczekiwanie. co to oznacza? a no to że z bliżej nieokreślonego powodu coś poszło nie tak. Przyczyn mogą być setki/tysiące. I bez dokładnieszego opisu porblemu (zawartość plików konfiguracyjnych etc) nikt nic nie pomoże (no chyba że jakiś cudem)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 1 Dołączył: 14.02.2007 Skąd: SZCZECINEK Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Jak od instaluje xampp i go zainstaluje znów to mysql działa .Działa dopóki nie wyłącze kompa
.Po ponownym właczeniu kompa przestaje działać i ten bład wyskakuje . Ten post edytował robert-0627 15.04.2007, 11:21:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może nie instaluj go jako usługe tylko odpalaj jako zwykły proces?
ja z xampp`em nigdy nie miałęm problemów -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.05.2025 - 08:29 |